Momentum Vivum Photography

I'll capture moments of life.
 

Blog

Jeroen & Saskia - Voordeurshoot
Vrijdag 17 april heb ik een voordeurshoot gemaakt bij Jeroen en Saskia en hun rozé huis. Saskia had een berichtje gestuurd dat ze graag een voordeurshoot bij mij wilde boeken en op deze manier een reportage met hun rozé huis wilde laten vastleggen. Wat was dat onwijs leuk om te doen! En wat een prachtige plek om te wonen. We zijn begonnen met een aantal foto's voor het huis en bij de voordeur en vervolgens zijn we ook nog naar de achtertuin gegaan om nog een aantal foto's te maken. En check ook even hun onwijs mooie uitzicht op de stad Tholen. De foto's die jullie hierboven zien heb ik gemaakt vanuit de haven van Tholen. Saskia heeft ook een blog geschreven. Als jullie benieuwd zijn, deze is hier te vinden: https://www.jufsas.com/post/voordeurshoot.

Jip - Stichting Earlybirds

Zondag 19-01-2020, toen Jip 8 dagen oud was, mocht ik foto's maken in het ziekenhuis voor Stichting Earlybirds. Wat een bijzondere en mooie ervaring.

Toen ik de kamer binnenkwam lag Jip nog lekker te slapen in de couveuse. Na wat foto's gemaakt te hebben mocht hij fijn in bad. Daarna kreeg hij mooie kleertjes aan en kon ik wat foto's maken van dit mooie gezinnetje.